وي با اشاره به اين که با اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي مبني بر قرار گرفتن 181 رشته صنايعدستي در زير مجموعه مشاغل خانگي، شناسايي فعالان اين بخش در دستور کار قرار گرفت، اظهار داشت: فعاليت هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي در استان کهگيلويه و بويراحمد قابل توجه است و به همين دليل با حجم زياد شاغلان خانگي صنايعدستي روبرو شديم.
معاون صنايعدستي اداره کل ميراثفرهنگي کهگيلويه و بويراحمد بيان داشت: اين صنعتگران با توجه به فعاليت نکردن در کارگاههاي غيرخانگي از حمايتهاي لازم برخوردار نبودند و به همين دليل ارائه تسهيلات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي در توسعه فعاليتهاي آنها نقش مهمي را ايفا ميکند.
«صياديان» ادامه داد: فعاليت معاونت صنايعدستي کهگيلويه و بويراحمد براي شناسايي و صدور کارت شناسايي مشاغل خانگي با همراهي اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي از اواخر سال 89 آغاز شد.
به گفته اين مقام مسوول تا به حال 4 هزار کارت شناسايي مشاغل خانگي براي صنعتگران استان کهيگيلويه و بوير احمد صادر شده است.
معاون صنايعدستي کهگيلويه و بويراحمد با بيان اينکه 3 هزار و 996 نفر از اين تعداد را افراد مستقل و مابقي را پشتيبانان تشکيل ميدهند، گفت: سقف تسهيلات براي افراد مستقل 3 ميليون تومان و براي پشتيبانان بين 5 تا 9 ميليون تومان است.
وي در ادامه به ميراث آريا اظهار داشت: 850 نفر از افراد مستقل به بانکهاي عامل معرفي شدهاند ضمن اينکه دو پشتيبان نيز مراحل معرفي به بانکها را پشت سر گذاشتهاند.
«صياديان» يادآور شد: صنعتگران متقاضي بهرهمندي از تسهيلات مشاغل خانگي کهگيلويه و بويراحمد در رشتههايي چون گليمبافي، معرق، منبت، البسه محلي و جاجيمبافي فعاليت ميکنند.
111/
انتهای پیام/